Loader

Antara tawaran yang kami berikan adalah

chef

Kami berikan layanan penuh mesra dengan sajian makanan laut yang segar setiap hari.

table

Pengalaman makan yang elegan dengan sentuhan peribadi hidangan masakan Timur Tengah yang autentik daripada kami.

wish-list

Ya, sememangnya kami sediakan! Kami memberi layanan paling manis dengan cita rasa kulinari yang hebat yang tidak dapat dilupakan untuk setiap majlis anda.

Mengenai kami

Mengimbas Timur bertemu dengan Barat, Restoran Lebanon membawa pertemuan antara kehidupan kontemporari dan gaya hidup moden Lebanon dengan pengaruh Timur Tengah. Diilhamkan daripada gabungan perisa autentik, menu kami menawarkan kesegaran dan pengalaman makan malam tradisional yang dikongsi bersama.

Menu Istimewa Kami

IMG_0871_2018
DEI_2461
lebanon_21
DEI_2382
lebanon_19
lebanon_23

Pasukan Kami

Di Restoran Lebanon, kami berusaha memastikan keistimewaan makanan yang kami sediakan seiring dengan layanan sempurna daripada kami. Barisan staf kami sentiasa bersedia melayan anda dengan penuh mesra untuk memberi anda satu pengalaman terbaik menikmati hidangan dari Timur Tengah.

Hiasan dalaman yang indah dan nilai kualiti makanan, perkhidmatan dan kebersihan merupakan tunjak kepada pengiktirafan jenama di kalangan keluarga, ahli perniagaan dan kumpulan bilangan pelancong yang besar yang untuk memilih makanan Timur Tengah yang baik.

Sertai kami untuk makan tengah hari & makan malam dalam suasana hebat aura timur tengah yang menawan sambil di hiburkan dengan alunan muzik yang menenangkan yang pasti dapat memberikan satu pengalaman makan yang elegan, eksklusif dan tidak dapat dilupakan.

Sila buat tempahan sekarang

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Reviu tentang Restoran Lebanon