Loader

Restoran

Itu Restoran

Dibuka pada tahun 2007 dengan tujuan memperkenalkan makanan Lebanese kepada pelancong dari Timur Tengah untuk membuatkan mereka berasa seperti berada di kampung halaman sendiri walaupun berada di negara lain. Terletak di Jalan Batu Ferringhi, Restoran Lebanon merupakan antara salah satu tempat yang kami suka bagi menimba pengalaman menikmati sajian mantap Timur Tengah.

Batu Ferringhi Pulau Pinang

Itu Restoran

Makan malam kasual di satu tempat dengan hiasan dalaman yang indah di buai dengan alunan muzik santai dan khidmat mesra di restoran yang terletak di Jalan Tanjung Bungah.
Dibuka pada Mei 2015 dengan tumpuan diberi kepada orang tempatan serta mereka yang berhijrah dengan menetap dirumah kedua dengan perkhidmatan tambahan diberi bagi menjayakan apa-apa majlis terutama makan malam tahunan dan parti hari jadi.

Tanjung Bungah Pulau Pinang

Itu Restoran

Mengidam untuk mandapatkan makanan Timur Tengah? Terletak di tempat membeli belah, Cambridge City Square, Restoran Lebanon dengan bangganya berkongsi sentuhan kontemporari dan rasa lazat gaya moden Lubnan dengan rasa masakan pengaruh Timur Tengah untuk warga tempatan Indonesia.

Medan Indonesia