Loader

Mengenai Kami

Restoran Lebanon

Diasaskan pada tahun 2000, perkongsian restoran Arab pertama di Pulau Pinang. Beberapa tahun kemudian, 4 restoran Arab yang lain telah ditubuhkan di Pulau Pinang. Pada tahun 2007, restoran ini telah dimiliki sepenuhnya oleh warga Pulau Pinang. Cawangan kedua kami telah dibuka di Tanjung Bungah pada 2015. Lokasi terpilih ini sebagai kawasan utama bagi mengelak daripada kesesakan lalu lintas. Cawangan ketiga pula terletak di pusat membeli belah di Medan, Indonesia.

Bahagian dalaman restoran yang cantik mewujudkan nilai kualiti makanan, perkhidmatan dan kebersihan merupakan teras utama dalam pengiktirafan jenama Restoran Lebanon dikalangan keluarga, ahli perniagaan profesional serta kumpulan pelancong yang ramai yang mengamal untuk memilih makanan Timur Tengah yang baik. Ini akhirnya menjadi perniagaan keluarga dengan matlamat untuk menjadi jenama terkenal dalam industri restoran serta merupakan sebahagian daripada warisan makanan Timur Tengah.

Pasukan Kami

Mengimbas Timur bertemu dengan Barat, Restoran Lebanon membawa kepada pertemuan kehidupan kontemporari dan gaya hidup moden Lebanon dengan pengaruh Timur Tengah. Diilhamkan daripada gabungan perisa autentik, menu kami menawarkan kesegaran dan pengalaman makan malam tradisional yang dikongsi bersama.

Di Restoran Lebanon, kami berusaha memastikan keistimewaan makanan yang kami sediakan seiring dengan layanan sempurna daripada kami. Barisan staf kami sentiasa bersedia melayan anda dengan penuh mesra untuk memberi anda satu pengalaman terbaik menikmati hidangan dari Timur Tengah.

Bergabunglah dengan kami untuk makan siang & makan malam!

lebanon_17

Acara-acara Istimewa

Raikan dan tarik perhatian tetamu-tetamu anda dengan makanan yang enak dan lazat. Sila singgah ke restoran atau buatlah tempahan sekarang!

Restoran Lebanon menawarkan perkhidmatan cemerlang bagi majlis makan malam tahunan, hari ulang tahun, jamuan hari jadi, dan bufet.

Makan di restoran

Memiliki pengalaman bersantap yang luar biasa dengan kombinasi suasana yang indah, musik yang harmonis & makanan yang lazat!

DEI_2762

Majlis Makan Malam Tahunan/sambutan Ulang tahun

Restoran Lebanon menyajikan sentuhan kontemporer dan gaya lezat Lebanon modern dengan pengaruh masakan Timur Tengah hingga 140 orang.

Majlis hari jadi

Kami melayani dengan hati dan semangat. Lebanon Restaurant, tempat yang menyenangkan untuk bersama orang yang Anda cintai! Mencipta kenangan dengan kami …

Lebanon Reviews